משרדי עמותת אי"ל

הלקוח : אי"ל – אגודה ישראלית לאפילפסיה

הפרוייקט : עיצוב ושדרוג משרדי העמותה בתל אביב

חלקי בפרוייקט היה עיצוב הפנים וניהול הביצוע ואת אלה עשיתי בהתנדבות.

 

לכל פרוייקט יש את האתגרים שלו וכבר בהתחלה הבנתי כי פרוייקט זה הולך להיות לא שגרתי ומאתגר במובנים נוספים:

  • מיקום המשרדים אינו שיגרתי – מקלט עירוני בת"א, שהביא עימו הרבה מאד מגבלות, תקנות ובירוקרטיה. למשל – לא ניתן היה לשנות את המבנה, לא ניתן לבטל את ציוד החירום שבו (ספסלים מתקפלים, פתחי חירום וכו') מגוון החומרים בהם ניתן להשתמש היה מוגבל אף הוא.

  • המבנה עצמו, שנדרשה יצירתיות רבה כדי לרככו ולו במעט.

  • התקציב. מכיוון שזוהי עמותה טיפולית ללא מטרות רווח, התקציב היה מצומצם ביותר ונדרשו תרומות ומתנדבים רבים כדי להוציא את הפרוייקט לפועל.

הבנת האתגר לא הרתיעה אותי, אלא להיפך, הציתה בי מוטיבציה להוציא תחת ידי מקום שיהיה פנינה.

 

ציטוט מנכ"לית האגודה:

רוית יקרה, 

הפכת חורבה לפנינה יפה ונעימה שפשוט כייף לשהות בה.

היית קשובה ומלאת הכלה לצרכים שלנו בנעימות, עם המון לב והפגנת מקצועיות ללא פשרות. 

לא אוכל לתאר את מה שהצלחת לייצר בכישרון אדיר... תוך זה שבעצמי לא ממש האמנתי שאפשר. 

אז הוכחת שאכן צבע, אופטימיות ועיצוב... ובעיקר בעיקר האדם שמאחורי,

הוא החשוב ליצירת העיצוב המושלם שעושה הרבה טוב על הלב ♥️

אז איך הכל התחיל ?

...

שתפו את הפרוייקט